CASTELLAR DEL VALLÈS

El Cantaires comença la Copa Catalunya amb derrota


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



C.S | CASTELLAR DEL VALLÈS

03/10/2018

CB Castellar 80 – 61 CB Cantaires

La primera jornada de la Copa Catalunya es va iniciar amb una derrota per als tortosins. Algunes baixes al primer equip del CB Cantaires van passar factura davant un CB Castellar que van saber crear un bon ritme de partit durant la primera part.

Al primer quart, els tortosins van dominar en les dues àrees del camp tant en defensa com en atac, amb un Dre Yates i Martí Vidaier molt encertats. Van arribar a aconseguir un avantatge de 15 punts. Aquesta diferència es veuria retallada en el últim minut amb dues faltes que van portar als del Castellar a la línia de tirs lliures per acabar el quart amb un 14-25.

Els jugadors del CB Castellar van començar a pressionar i a pujar el nivell d'intensitat defensiva, mentre que el Cantaires no aconseguia baixar el ritme de joc. Aquesta precipitació va provocar desordre en atac i en defensa. Amb això s'arribava al descans amb un marcador de 34-37 a favor del Cantaires.

A la represa el Cantaires no va ser capaç d'afrontar el ritme del joc rival, fent que aquest jugués amb més determinació i major encert.

L'últim quart va estar marcat per l'expulsió de Dre per cinc faltes i per un Cantaires que va intentar reduir distàncies però sense aconseguir l’objectiu. El partit finalment se'l va endur el CB Castellar per 80–61.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>