El Cantaires guanya el primer partit de la temporada

Clara Seguí | TORTOSA

16/10/2018

Cantaires 78 - 57 Cotonifici Badalona

La tercera jornada del bàsquet ebrenc en Copa Catalunya va anar marcat pel retorn de Dave King, i també per la falta en la incorporació d'un altre jugador interior a l'equip. Aquest cap de setmana el CB Cantaires van rebre al Badalona i aconseguien l'esperada victòria.

Mal inici per als jugadors del CB Cantaires que tancava amb un parcial de 12 a 21. La defensa tova i desencertada feia que els jugadors del Círcol Cotonifici de Badalona generassin avantatges fàcils, provocant faltes que els portarien a la línia de tirs lliures, sumat a l'encert des de la línia de tres punts.

El segon quart va ser intens i va estar caracteritzat per una bona defensa i per transicions en atac molt ràpides i efectives per part del Cantaires. En aquest punt va aconseguir retallar distàncies per arribar a la mitja part un punt avall en el marcador.

A la segona part del partit es va arribar a la millor versió defensiva del club tortosí. Van aconseguir el primer avantatge amb 12 punts que deixarien al rival amb una anotació de tan sols 9 punts.

En l'últim quart tot i els intents del rival d'aconseguir retallar distàncies l'equip local va seguir amb la mateixa dinàmica en defensa, va saber mantenir i seguir augmentant la diferència de punts per acabar el partit amb un resultat de 78-57 a favor de l'equip de Les Vinyes del Convent Cantaires CSIT 2019.

El pròxim partit que disputarà l'equip tortosí serà el diumenge vinent contra el CB Molins de Rei.