GANDESA

El Centre Empresarial de la Terra Alta, quatre anys de casos d’èxit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

28/09/2018

El Centre Empresarial de la Terra Alta ha acollit aquest divendres una jornada sobre els Fab Lab, és a dir, els espais de creació i fabricació digital així com la importància de l’economia col·laborativa. El president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha explicat que l’objectiu és dinamitzar no només el viver oferint despatxos i tallers, sinó també amb xerrades i jornades que apropin la comarca i els seus emprenedors al món.

El Centre Empresarial de la Terra Alta fa quatre anys que es va obrir i segons Luz, són nombrosos els casos d’èxit. El president de l’ens comarcal ha posat dos exemples, un de jocs online i l’altre d’oli envasat en esprai i sense gas, apte per a la cuina.

Durant la jornada s’ha parlat d’experiències en 3D en la producció industrial. De fet, s’ha pogut veure com funciona una impressora en 3D.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>