DELTEBRE

El Centre Esportiu Delta ja opera a ple rendiment


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | DELTEBRE

26/03/2019

El nou complex esportiu de Deltebre, que va obrir les portes el passat 17 de març, ja opera a ple rendiment. Més de 400 usuaris s’han abonat al nou equipament públic en menys d’una setmana. A mes, al llarg del dia multitud de persones s’apropen a informar-se sobre les condicions dels abonaments. I es que l’obertura de portes del centre era una de les demandes més sol·licitades per part dels veïns i veïnes de Deltebre, tot i que també són molts els usuaris que venen de poblacions veïnes.

Després d’una intensa remodelació durant els últims mesos, les recuperades instal·lacions compten una àmplia varietat de serveis. A banda de les pistes de pàdel, tennis i zona d’aigües, també es podrà gaudir de classes dirigides.

Eduard Saborido, treballador del centre i llicenciat en ciències de l’activitat física i de l’esport, ens explica en què consisteix la zona de crossfit funcional.

A més, com a mesura promocional el centre facilita a possibles futurs usuaris comprovar com son les instal·lacions de forma gratuïta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>