El Centre d'Esports Tortosa no pot amb el Sant Fost

A.P. | TORTOSA

07/11/2016

Sènior Masculí A C.E. Tortosa 24 - 29 C.H. Sant Fost
L'equip tortosí va sortir molt concentrat al partit executant una molt bona defensa que ofegava l'atac de l'equip visitant, en canvi, a l'atac no es va demostrar la fluïdesa suficient i, fruit de les imprecisions, es donava vida al rival a base de contraatacs. Tot i anar guanyant durant els primers 20 minuts, es va arribar al descans amb un desavantatge de 4 gols.

A la represa es va notar una millora en l'atac que, a poc a poc, anava retallant la diferència fins a situar-se a tan sols un gol quan faltaven 12 minuts per acabar el partit. Una nova desconnexió per part dels sèniors feia impossible aquesta fita fent que el Tortosa deixes anar novament dos punts.

Sènior Masculí B C.H. Tortosa 28 - 30 C.H. Ascó

Sènior Femení Tarragona H.C. 16 - 25 C.E. Tortosa

Aquest cap de setmana les tortosines es desplaçaven a la pista del Tarragona per lluitar dos punts molt importants.

La primera part va estar molt disputada. Per part de les de Teruel i Pitarch va haver-hi un alt percentatge d'errades de llançament, arribant a la mitja part 10-10.

A la segona part l'equip local va anotar un gol en 18 minuts gràcies a una bona defensa acompanyada d'una bona actuació de la porteria. A poc a poc, les sèniors van aconseguir obrir una diferència al marcador fins al resultat final de 16-25.

La setmana que ve les tortosines tenen jornada de descans on aprofitaran per carregar piles.