TORTOSA

El Consell del Baix Ebre assumeix les competències en control de plagues


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

27/07/2018

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha assumit les competències de control de mosquits, mosca negra i altres espècies que perjudiquen la salubritat. El Consell també s’ha mostrat favorable a la petició de l’Entesa per a la neteja de la riba del riu i de la proposta de la Plataforma Pensions Dignes per rebutjar la creació del producte paneuropeu de pensions individuals.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha assumit les competències de control de les plagues de mosquits, mosca negra, rosegadors i altres espècies animals que poden produir problemes de salut. El ple ha aprovat acceptar la delegació de competències en matèria de salubritat que li han fet la majoria d'ajuntaments de la comarca. A la vegada la institució comarcal ha aprovat encarregar la gestió i prestació d'estes competències al COPATE.

En la mateixa sessió el ple ha aprovat per unanimitat una moció del grup d'Entesa per a la neteja conjunta de les ribes del riu, i que siga una prioritat compartida entre les diferents administracions. Amb tot el Conseller Comarcal Jordi Jordan ha criticat la diferent votació d'Esquerra i el PDeCAT a l'Ajuntament de Tortosa, en contra, i al Consell, a favor.

No ha prosperat la moció del grup comarcal socialista que reclama la disminució de la bossa de llistes d'espera als serveis sanitaris. El conseller socialista Enric Roig també ha carregat contra el signe de la votació d'Esquerra i el Partit Demòcrata.

Sí que s'ha aprovat la proposta de la Plataforma Pensions Dignes presentada pel PSC que al Govern espanyol i als grups parlamentaris europeus rebutjar la creació d'un producte paneuropeu de pensions individuals que proposa la Comissió Europea.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>