DELTEBRE

El Fangar Team Corcheo es classifica pel Campionat Nacional


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | DELTEBRE

16/04/2019

Un total de 19 participants van ser els protagonistes del Campionat de Catalunya Pesca Corcheo Clubs, disputat aquest dissabte al Riu Ebre al seu pas per la població de Deltebre. La fita estava dividida en les categories base i alt nivell, aquest últim classificatori pel Campionat d'Espanya.

Després de l'habitual sorteig de llocs, a les 9 del matí els 4 equips participants van donar el tret de sortida a la competició. Aquesta, a diferència d'altres edicions, només va comptar amb una mànega a causa de la coincidència amb la prova de natació del Triatló de Deltebre.

Pel que fa a resultats en la modalitat alt nivell, l'equip Fangar Team Corcheo es va alçar amb el triomf final i va ser el classificat pel Campionat Nacional. En Esport Base els campions van ser l'Anguila Colmic.

La propera cita del Campionat de Catalunya Pesca Corcheo Individual serà el 4 de maig a Arenys de Mar. Pel que fa al Campionat d'Espanya, tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny a Avilés, on l’equip Fangar Team Corcheo representaran a



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>