AMPOSTA

El Fangofest d’Amposta homenatjarà Saturnino García


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

29/08/2018

Amposta celebrarà del 7 al 9 de setembre la novena edició del Fangofest, el festival internacional de cinema fantàstic, de terror i gore. Enguany, l’organització assegura que serà un dels anys més potents, ja que el Fangofest comptarà amb la presència de Saturnino García, guanyador d’un Goya i d’altres premis per la pel·lícula ‘Justino, un asesino de la tercera edad’. A més, Saturnino García també va aparèixer en pel·lícules de referència del fantàstic espanyol, com ara ‘Acción mutante’ o ‘El Día de la Bestia’. El director del festival, Jacint Espuny, ha dit que Saturningo García serà el primer artista en rebre el nou trofeu ‘El Pont de l’Infern’.

Un altre plat fort del Fangofest serà l’estrena a Espanya de la pel·lícula ‘Conducta animal’, una producció dels directors amateurs Miguel Romero i Héctor Benítez, però amb actors reconeguts com Jordi Sánchez o Lluvia Rojo.

Espuny també ha explicat que han enguany han rebut 400 projectes, però que passaran una vuitantena de pel·lícules, amb una atenció especial als autors novells i a les produccions fetes a les Terres de l’Ebre.

El director del festival ha destacat que es tracta d’una cita completament consolidada, amb un públic fidel que cada any es va ampliant. De fet, Espuny ha remarcat que el Fangofest és l’únic festival de cinema fantàstic, de terror i gore que hi ha al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’alcalde Adam Tomàs ha assenyalat que el festival servirà per recuperar espais de la ciutat per al setè art, com el cinema de la Lira. Segons Tomàs, el Fangofest ja ha aconseguit fer-se una marca pròpia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>