DELTEBRE

El Femení Alcanar s’acomiada sumant una nova victòria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | DELTEBRE

04/06/2019

UD Jesús i Maria 1 – 6 CF Femení Alcanar

Última victòria del CF Alcanar davant el Jesús i Maria. Les noies de Josep León no van superar a les que són, per cinquè any consecutiu, les campiones de la lliga femenina de futbol 7 de les Terres de l'Ebre.

Com ja ens tenen acostumats, l'equip d'Alcanar va dominar el matx des de l'inici sense que les locals poguessin fer res. Ja al minut 2 del partit Laura Vila encetava el marcador a favor de les visitants. Aquest gol va caure com un gerro d'aigua freda però va aconseguir esperonar al Jesús i Maria. Després de diversos minuts de domini altern les locals van aconseguir empatar el partit al minut 23 per mitjà de Laura Sorribes. Amb l'1 a 1 al marcador s'arribava el descans.

No va ser fins al minut 2 de la segona part quan les jugadores de León van veure com de nou Alba Vila marcava la distància al lluminós amb un precís gol. L'1 a 2 va deixar molt tocades a les de Deltebre, que van veure com dos minuts després ampliava encara més la distància Verònica Folgerola posant el tercer gol de les campiones. El partit es complicava pel Jesús i Maria, que intentaven remuntar el matx sense gaire fortuna. Amb un domini absolut de les visitants, finalment l'encontre va acabar amb l'1 a 6 final al lluminós.

Amb aquest resultat el CF Alcanar torna a guanyar, per cinquè any consecutiu, la lliga femenina de les Terres de l'Ebre. Per altra banda, el Jesús i Maria acaba la competició en cinquena posició amb 53 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>