DELTEBRE

El Festival Deltebre Dansa incorpora els abonaments en la seva 15a edició


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

06/05/2019

El XV Festival Deltebre Dansa, que tindrà lloc del 8 al 21 de juliol, ja escalfa motors. El seu fundador i director artístic, Roberto Olivan, ja ha avançat algunes de les novetats, com la incorporiacó d’un sistema d’abonaments que permetrà al públic gaudir de tots els espectacles que tinguin lloc a la Carpa Deltebre Dansa. Els abonaments tindran un preu de 50 euros.

En una primera etapa, activa del 22 al 31 de maig, es podrà adquirir l'abonament anticipat amb un 20% de descompte a través del web deltebredansa.cat. Posteriorment, de l’1 de juny al 7 de juliol, es podran adquirir els abonaments per un import de 50 euros. A partir del mateix 1 de juny, també s’activarà el sistema de venda d’entrades diàries a 5 euros per persona i nit. Una de les altres novetats importats és l’oferta més diversificada de tallers d’iniciació gratuïts. En aquest sentit, s’incorpora un nou taller adreçat específicament a gent gran.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va agrair a Olivan haver fet que el Festival sigui el principal punt de projecció internacional de Deltebre.

Pel que fa a la programació d’espectacles, de moment ja estan confirmades La V Nit Solidària i del Circ i el II Circuit “Deltebre, atracció natural”. L’acte de presentació es va realitzar al bar cultural Deltaic de Deltebre i va comptar amb un petit espectacle de la mà del mateix Olivan.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>