TORTOSA

El Futbol Sala tortosí aposta per la base


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

22/01/2019

Dissabte el pavelló firal de remolins va rebre tots els integrants del Club Futbol Sala Tortosa per fer la presentació oficial dels equips.

L'acte va acollir amants d'aquest esport d'arreu del territori, familiars i amics dels futbolistes, així com personalitats polítiques, els quals van voler donar suport al projecte del Club Futbol Sala Tortosa. Un Club que destaca per la capacitat d'integrar xiquets i xiquetes per gaudir de l'esport i a la vegada transmetre valors com la solidaritat i la col·laboració.

El Club Futbol Sala Tortosa compta amb cinc equips: l'aleví i l'infantil que juguen conjuntament amb la Creu Roja de Tortosa, el cadet, el sènior i el primer equip que competeix en primera catalana.

L'entitat, a més, presta un servei d'extraescolars de futbol sala a l'Escola de Ferreries i a l'escola de la Raval de Cristo. Pere Bonfill, president del Club Futbol Sala Tortosa, afirma voler donar continuïtat al treball que s'està fent a la base i també ampliar aquest club amb més categories.

A l'acte de presentació també es va fer entrega de trofeus als equips cadet i aleví qui van ser campions territorials la passada temporada, i un trofeu a l'equip infantil per assolir un tercer lloc al campionat territorial.

I un distintiu del Consell Esportiu del Baix Ebre al Club Futbol Sala Tortosa pels resultats assolits en el futbol base.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>