GANDESA

El Gandesa s’imposa i ja està a dos punts del líder

Albert Pascual | GANDESA

11/01/2016

El Tortosa comença l’any amb una derrota enfront del tercer classificat, el Gandesa. L’equip de la Terra Alta dirigit per Daniel Sereno de la Viña va fer un joc més intens durant els primers 45 minuts de partit i tot i poder-se avançar en el marcador no ho van aconseguir.

Tot i això a la represa del partit començarien els gols. Primer el Gandesa al minut 47 en aprofitar un mal rebuig de la defensa tortosina serviria a Navarro per a avançar-se en el marcador.

Just 10 minuts després empataria el Tortosa amb un córner que transformaria José Ramón Chillón “Mochi”.

L’empat duraria poc, tan sols tres minuts. És el temps que tardaria Dilla a aprofitar una mala jugada de Raúl i Figo per marcar el 2 a 1 definitiu.

Tot i intentar-ho, el Gandesa va fer un bon joc defensiu impedint al líder esgarrapar algun punt en la seva visita a la capital de la Terra Alta.