LA CAVA

El Gandesa s’imposa amb autoritat

Albert Pascual | LA CAVA

21/12/2015

Important correctiu del tercer classificat, el Gandesa, aplicat sobre La Cava, el quart. La clara victòria a domicili signa un bon final d’any amb tres victòries en els darrers cinc partits.

La Cava no va saber estar a l’altura i es va veure superat pel Gandesa en tot moment. Ja a l’inici del partit, Vallès marcaria el 0 a 1 al minut 3’.

Dilla, al 20’ signaria el segon gol per als de la Terra Alta, i poc abans d’acabar la primera part, Gumiel al 40’ faria pujar el 0 a 3 al marcador.

La segona part va continuar amb el domini gandesà i Dilla faria doblet en marcar el segon gol al minut 77.

En la classificació les coses no es mouen, el Gandesa segueix tercer i La Cava quart, però ara una mica més separats pel que fa als punts.