TORTOSA

El I Fòrum Econòmic de Tortosa vol exhibir el potencial del territori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/02/2019

Economia amb Denominació d’Origen. Aquest és el lema del I Fòrum Empresarial Tortosa – Terres de l’Ebre que se celebrarà el proper divendres 1 de març, organitzat per l’Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que aquest fòrum vol ser un punt de trobada que serveixi per exhibir els atractius i potencial empresarial del territori però també per conèixer experiències a nivell nacional i internacional.

Al I Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre s’abordaran temàtiques de talent i gestió de persones, d’innovació i transformació digital o de sostenibilitat. Roigé ha destacat la voluntat que aquest fòrum tingui continuïtat.

Hi participaran experts del món econòmic com Josep Maria Gay de Liebana, doctor en ciències econòmiques o Immaculada Riera, directora general de la Cambra de Comerç d’Espanya. Les inscripcions per participar en el I Fòrum Econòmic Tortosa – Terres de l’Ebre són oberts a tothom. L’assistència és gratuïta però cal formalitzar inscripció a través del web de l’Ajuntament de Tortosa. La trobada es realitzarà al Museu de Tortosa. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>