El Jesús i Maria passa per sobre de la Rapitenca

Natàlia Barraguer | DELTEBRE

08/04/2019

UD Jesús i Maria 4 - 2 UE Rapitenca

Molt bon partit el que es va viure al Camp municipal l'Aube de Jesús i Maria. L’equip local, 5è classificat amb 37 punts, rebia a la UE Rapitenca, 8è classificat amb 29 punts.

El partit va començar amb l’equip local sortint amb moltes ganes i intensitat a la recerca de la victòria. Fet que va provocar que el Jesús i Maria dominés per complet el joc des de l'inici i que s'avancés en el marcador quan només s'havien disputat 5 minuts amb un gol de Laia. Les de la Ràpita no van poder contrarestar el gran joc desplegat per les jugadores locals que, tot i marcar tan d’hora, no es van confiar i van seguir buscant la porteria visitant amb insistència. Fruit d'aquest domini local va arribar el 2-0 al minut 20, obra també de Laia, que només 3 minuts més tard marcava el seu tercer gol en el partit posant el 3-0 al marcador.

Tot i la diferencia al lluminós l'equip local va seguir atacant i buscant la porteria rival com si el partit anés 0-0. La Rapitenca intentava reduir distàncies en el marcador però no acabaven de materialitzar les seves ocasions. Al minut 31 Mireia ampliava les distàncies fent pujar el 4-0 al marcador. Amb aquest resultat les locals van aixecar una mica el peu de l'accelerador, fet que van aprofitar les jugadores visitants per fer-se amb el domini del joc i intentar escurçar distancies en el marcador. Ho van aconseguir al minut 58 amb un gol de Valeria. Aquest gol va esperonar a l'equip visitant que al minut 65, també per mitjà de Valeria, posava el 4-2 al marcador i una mica d'emoció al tram final del partit. En aquest punt l'equip local, conscient que un gol més de l'equip visitant podria fer perillar la seva victòria, va tornar a pujar la intensitat i concentració defensiva i van controlar els atacs de les jugadores rapitenques fent que el marcador no es tornés a moure en el que restava de partit i acabés amb el 4-2 final.

Amb aquesta victòria el Jesús i Maria es queda en 5a posició amb 40 punts mentre que la UE Rapitenca baixa a la 9a posició amb 29 punts.