TORTOSA

El Mercat Municipal, ple durant el Tortosa English Festival


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sofia Royo | TORTOSA

16/03/2019

La capital del Baix Ebre s’ha convertit de nou en una ciutat britànica. Des del divendres i durant tot el cap de setmana, s’ha pogut gaudir d’una gran varietat d’activitats en el marc de la sèptima edició del Tortosa English Festival. La festa anual coincideix, a més, amb la celebració del 17 de març, dia de Sant Patrici. Amb motiu de la festivitat del patró d’Irlanda, s’ha desfilat de nou pels carrers de la ciutat.

D’altra banda, per relacionar-se i gaudir mentre es parla l’anglès, principal objectiu de la cita, s’han mantingut algunes propostes clàssiques. Un any més el Mercat Municipal s’ha omplert al convertir-se en un irish corner.

També s’ha pogut gaudir de música en directe d’un grup de gaiters gallecs, o dels castellers de Tortosa que han enlairat la bandera d’Irlanda, entre d’altres. Els aparadors dels comerços de Tortosa també s’han tenyit de verd, en aquesta ocasió per participar al concurs d’aparadors, una altra de les propostes de l’agenda d’activitats . I és que, segons ha senyalat l’organització, les novetats sempre són ben rebudes per la població.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>