AMPOSTA

El PDeCAT del Montsià reclama un accés a l’AP-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

24/09/2018

El PDeCAT del Montsià torna a reivindicar una sortida a l'AP-7 a la comarca. Els demòcrates reclamen al govern central una petició, que ja van fer els socialistes ara fa un any, i que l'aleshores executiu de Mariano Rajoy va rebutjar. A un any per a la fi de la concessió i la gratuïtat de la via, diversos representants del PDeCAT al Montsià han demanat incorporar als pressupostos este nou accés que ajudaria a millorar les comunicacions amb l'interior, i també amb els polígons d'Amposta. Els demòcrates han recordat que al Montsià no hi ha cap accés a l'autopista, i que això tanca oportunitats a l'interior, a més d'allargar els trajectes per incorporar-se a esta via d'alta capacitat.

A més d'un nou accés aprofitant la rotonda de la carretera d'Amposta a Masdenverge i Freginals on els demòcrates consideren que l'obra a realitzar es limitaria a unes rampes d'accés i una segona rotonda, des del partit també han reclamat la construcció d'una àrea de descans a l'altura de Freginals, un dels trams amb més accidents.

Els demòcrates del Montsià creuen que la proposta genera consens i allarguen la mà a la resta de partits polítics a sumar-se a les mocions que presentaran als plens dels ajuntaments i Consell Comarcal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>