ALCANAR

El PDeCAT proposarà a ERC una candidatura ‘transversal’ a Alcanar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

08/10/2018

El portaveu del PDeCAT d’Alcanar, Ivan Romeu, ha proposat una candidatura “tranversal” i que supere les sigles en favor del municipi, de cara a les municipals del 2019. Un projecte que Romeu està impulsant des de fa alguns mesos, i que busca deixar d’una banda els “personalismes” i els “sectarismes”. Això ha estat després de constatar que hi ha gent a Alcanar que participaria en una llista plural i transversal, però que fins ara ha estat apartada de la política municipal.

Romeu ha recordat que el PDeCAT, en el seu últim congrés, ha avalat l’estratègia d’eixamplar les bases, ser més transversals, i “obrir mires”.

En este sentit, Romeu ha confirmat que la primera força política amb la que aniran a parlar serà Esquerra, que ara governa amb majoria absoluta a la població.

D’altra banda, Romeu s’ha mostrat comprensiu amb el relleu al capdavant de l’alcaldia d’Alcanar, que des de dijous passat ocupa el republicà Joan Roig en substitució d’Alfons Montserrat. De fet, el portaveu del PDeCAT ha valorat el relleu generacional a Esquerra, i ha emmarcat la nova etapa de relacions entre els dos partits sobiranistes en el mateix projecte per intentar una candidatura transversal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>