AMPOSTA

El PSC acusa Tomàs de prohibir els gossos a la platja d'Ecualiptus amb una ordenança derogada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

06/08/2018

El PSC d’Amposta ha demanat este dilluns “responsabilitats polítiques” a l’alcalde, el republicà Adam Tomàs, per haver prohibit la presència d’animals de companyia a la platja d’Eucaliptus. El portaveu Francesc Miró ha recordat que l’Ajuntament ha fet servir una ordenança que ja no existeix.

Segons Miró, la policia local d’Amposta va publicar a Facebook, el 2 d’agost passat, la prohibició de portar animals de companyia a la platja d’Eucaliptus “segons ordenança vigent”. Una prohibició que va generar molt de malestar entre la ciutadania, sobretot a les xarxes socials.

El portaveu socialista ha acusat l’alcalde d’Amposta d’haver volgut aplicar una ordenança de policia i bon govern que està derogada des del 2009.

Els socialistes també han demanat que s’obri un diàleg amb totes les parts implicades, sobre els diferents usos que s’han de donar a la platja d’Eucaliptus.

Des del PSC també han lamentat que l’alcalde vulga buscar solucions a partir del setembre, quan ja s’haurà acabat la temporada de bany.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>