TORTOSA

El PSC demana confiança per la creació ocupació, la formació dels joves i les pensions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

25/04/2019

La formació i generació d’oportunitats per als joves, la creació d’una ocupació de qualitat i garantir les pensions. Aquests són tres eixos clau en l’àmbit econòmic que els socialistes es marquen si continuen al govern espanyol. La candidata ebrenca del PSC al Congrés, Dolors Bel, ha afirmat que cal acabar amb la pobresa laboral eliminats els aspectes més lesius de la reforma laboral del PP, incrementant el salari mínim interprofessional o incentivant la reindustrialització.

Bel també ha defensat el blindatge de les pensions dins del marc de la Constitució.

La formació dels joves i la retenció de talent són d’altres dels aspectes claus per als socialistes, també en l’àmbit municipal. En aquest sentit, el portaveu i candidat del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha explicat que en el proper ple municipal presentarà una moció perquè Tortosa creï un consell de formació professional. Roig afirma cal posar les bases per una ocupació de qualitat i la formació ha de ser una prioritat.

Els socialistes han cridat una vegada més a no quedar-se a casa i diumenge votar per evitar que els partits de dretes tornin al govern espanyol.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>