TORTOSA

El PSC demana una Festa del Renaixement ‘sense exclusions’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

19/07/2018

El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha demanat este dijous una Festa del Renaixement “sense exclusions”. A poques hores de l’inici de la festa, Roig ha comparegut per rebutjar les pintades amb llaços grocs que dimecres al matí van aparèixer als carrers i places del nucli històric. Segons Roig, “l’independentisme s’ha tornat boig” per agredir contra el patrimoni i contra la Festa del Renaixement.

En esta línia, el portaveu socialista ha denunciat la “connivència” del govern del PDeCAT i Esquerra amb els que omplen la via pública de símbols independentistes.

A banda, Roig ha explicat que li ha demanat personalment a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que amb motiu de la cerimònia inaugural es tape la pancarta de la façana de l’ajuntament en què es demana l’alliberament dels presos polítics.

A banda, Roig s’ha referit a la visita d’Inés Arrimadas que Ciutadans ha anunciat per a dissabte. En este sentit, el socialista ha demanat que no es provoquin incidents.

Roig també ha recordat que els socialistes creuen en el Renaixement com a eina de promoció econòmica i turística de Tortosa. De fet, ha insistit que el PSC, a través de La Busca, fins i tot organitza actes al voltant de la festa, tot i que el govern municipal es nega a incloure’ls al programa oficial.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>