AMPOSTA

El Pare Noel arriba carregat de gols

Albert Pascual | AMPOSTA

21/12/2015

L’Amposta acaba l’any amb bona imatge gràcies a una victòria contundent enfront del Catllar per 4 a 0. Tot i una primera part fluixa, a la tornada del descans els homes d’Albert Company van oferir un autèntic recital de gols, i és que els ampostins no es podien permetre el luxe de deixar escapar els tres punts en joc.

Una primera meitat no gaire vistosa per part dels dos conjunts, poques ocasions de gol i partit ensopit fins que Sabaté, quan faltaven set minuts pel descans marcaria el primer gol per als del Montsià.

Això va ser el més destacar fins a l’arribada del descans. A la segona part gran recital dels homes d’Albert Company amb més intensitat al joc i el consegüent desgast físic dels visitants, donarien més opcions a l’Amposta per encarar la porteria contraria.

Adrià Vargas i Becerra als minuts 55 i 59 respectivament marcarien els gols que ja encarrilaven la victòria pels locals.

La millor jugada del partit va ser una contra de llibre pel conjunt ampostí que feia pujar el definitiu 4 a 0 al marcador amb un gran gol d’Òscar Benet.