AMPOSTA

El Rei Lleó a Tortosa, Mary Poppins a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

20/12/2018

Tortosa i Amposta han tornat a col·laborar enguany per a la realització de les respectives cavalcades de Reis. Els respectius regidors de Festes, Domingo Tomàs i Ramon Bel, han compartit taula a Canal 21 Ebre i han posat de manifest la bona sintonia que existeix entre els departaments de Festes de les dos poblacions.

En el cas d’Amposta, Bel ha explicat que la cavalcada arribarà als 500 participants, amb un pressupost d’uns 17.000 euros. Enguany, estarà dedicada a Mary Poppins, ara que s’estrenarà la segona part de la pel·lícula. Com que Tortosa ja va fer-la d’este tema fa uns anys, ha col·laborat amb la cessió d’alguns elements.

A Tortosa, en canvi, la cavalcada de Reis estarà dedicada al Rei Lleó. Tomàs ha explicat que volen fer un salt de qualitat i de maduresa important. De fet, els infants podran veure reflectits els dibuixos animats de la pel·lícula de Disney, però els adults podran tenir la popular obra musical com a referent.

Els dos regidors també han repassat les diverses activitats nadalenques que s’han programat a les dos ciutats, i han animat la gent de les Terres de l’Ebre a quedar-se al territori durant les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>