BENICARLÓ

El Sopar de Lletres homenatja Josep San Abdón


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | BENICARLÓ

02/08/2019

Escriptors de banda i banda del Sénia van participar aquest dijous al a nit en la cinquena edició del Sopar de Lletres, que enguany Onada Edicions va organitzar al restaurant Rosi de Benicarló. Es tracta d’una trobada que té per objectiu teixir complicitats entre la gent que treballa en l’àmbit cultural del territori. L’editor Miquel Àngel Pradilla, va afirmar que allò que pretén és donar sentit familiar a un projecte de proximitat.

Durant la vetllada diversos autors van pujar a l’escenari a fer petites presentacions de les seus obres. Es va visualitzar la producció territorial del darrer any amb temes i autors d’aquí.

El moment més emotiu de la nit va ser el reconeixement a l’escriptor, professor i crític literari benicarlando, Josep San Abdon.

San Abdón va recordar l’inici de la seva trajectòria literària durant l’època de la transició. Un període on considera que hi havia menys censura que en l’actualitat.

Com a professor, San Abdón va reivindicar la presència de la literatura en l’ensenyament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>