El Tortosa-Ebre continua imparable

Albert Pascual | TORTOSA

18/02/2019

Tortosa-Ebre 4 – 0 Base Olèrdola

Les xiques del Tortosa-Ebre segueixen imparables i este dissabte han sumat la setzena victòria consecutiva davant l'Olèrdola, i per un clar 4-0. Tot i ser un rival d'entitat, que ocupa la cinquena posició, les xiques entrenades per Jordi Doménech han desplegat el seu futbol habitual que les ha portat a guanyar-ho tot en esta competició.

L'equip ebrenc ha jugat amb jugadores de l'equip filial per manca d'efectius, havent d'adaptar el joc. Malgrat tot encetava el meló Olga Descarrega al cinc, i al camp de tres minuts ampliava Júlia Marco. Poc abans del descans, el gol de la tranquil·litat el posava Gemma Pomada, i ja al segon temps rematava el festival Letícia Cervera amb el 4-0.

La pròxima jornada, visita al camp del quart classificat contra el Sant Vicenç. L'entrenador del Tortosa-Ebre planteja el partit contra un dels rivals més complicats, sortint a guanyar i a aconseguir la pilota.

El Tortosa-Ebre no ha perdut ni empatat cap partit des de l’inici de temporada, i és líder amb 48 punts, amb cinc més que el segon classificat, el Vilanova.