TORTOSA

El Tortosa aprofita la intensitat inicial

Albert Pascual | TORTOSA

09/05/2016

El Tortosa va sortir al terreny de joc amb força i ho va aprofitar per deixar enllestit el partit en poc menys de 30 minuts que van posar les coses difícils a la Riera, equip situat a la zona mitjana de la classificació.

El primer gol el marcava Arnau al minut 9' i al cap d'un quart d'hora era Gallego qui anotava el definitiu 2 a 0. Tot i intentar-ho, la Riera, que jugava amb intensitat pressionant amunt, no va poder aconseguir rematar les seves ocasions de perill.

Amb aquest resultat i les victòries del Cambrils enfront del Remolins-Bítem per 1 a 0, i del Valls que guanyava amb comoditat al Godall per 3 a 0, la part alta de la classificació al grup sisè de segona catalana no canvia.

Altres resultats
Pel que fa a la resta d'equips ebrencs del grup, La Cava guanyava per 5 a 2 a la Canonja en un partit dominat clarament pel conjunt local durant la segona meitat. Per la seva part l'Ulldecona empatava a 2 contra el Racing Bonavista en un partit que tenien de cara els falduts però que el Bonavista va saber lluitar i acabar empatant. Finalment, segona victòria consecutiva del Gandesa guanyant amb certa facilitat a l'Ampolla per 3 a 1.