El Tortosa suma punts per pensar en la promoció d’ascens

Albert Pascual | TORTOSA

11/02/2019

Tortosa 3 – 0 La Pastoreta

El Tortosa s'emporta tres gols i els tres punts després del partit que diumenge al vespre el va enfrontar a la Pastoreta. Amb este resultat, l'equip que entrena Germà Inglés està una mica més a tocar de la promoció d'ascens a Primera Catalana.

Primer Josep de la Torre al minut 11, i Sergio Duran al 30 posaven les bases de la victòria tortosina. A la segona part s'encarregava de sentenciar Jordi Tomàs al minut 61 amb el 3-0 final.

En declaracions després de partit, el tècnic, Germà Inglés considerava que davant un equip cuer i amb moltes baixes com és la Pastoreta, s'haguera pogut fer molt millor, i que els jugadors es van relaxar sabent la situació.

La lluita per la plaça de promoció d'ascens implica superar al Catllar, que és segon amb 45 punts pels 41 del Tortosa. Este cap de setmana, el Valls els guanyava per un clar 0-3. Un resultat que serveix al Tortosa per a retallar la diferència a només quatre punts. La pròxima setmana, un dels derbis comarcals més esperats, Amposta – Tortosa.

Tots guanyen excepte Camarles i Ulldecona

Tampoc han fallat en esta jornada 21 l'Ampolla, quart classificat, jugant contra l'Ulldecona (2-1). El Gandesa també guanyava per la mínima al Reddis (1-0), i la Sénia golejava el Torreforta (5-0). També guanyava l'Amposta a la Pobla de Mafumet B (1-3) i perdia el Camarles davant el Vendrell (4-2).