AMPOSTA

El Tritour aterra a Amposta amb més de 650 participants

Natàlia Barraguer | AMPOSTA

04/06/2019

Dos mesos després de l’èxit de la triatló de Deltebre, el Tritour ha tornat a fer parada a les Terres de l’Ebre. Ha sigut aquest cap de setmana a Amposta. Vora 650 atletes van participar en aquesta dura prova esportiva disputada a la capital del Montsià.

La competició, que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu, estava repartida en quatre modalitats. Dissabte es posaven en marxa les modalitats Olímpic i Sprint. Diumenge va ser el torn de les competicions Short i Half. A banda, els atletes podien competir tant de manera individual com per relleus.

El tret de sortida es donava al passeig fluvial, davant del Club Nàutic d’Amposta, des d’on s’iniciava el segment de natació al riu Ebre. Seguidament els atletes donaven pas al tram ciclista, que passa per les poblacions de Sant Carles de la Ràpita i per la zona dels Eucaliptus. Finalment tenia lloc la cursa a peu, que es disputava pels carrers d’Amposta.

Pel que fa als guanyadors de la modalitat Olímpic individual, David Callau i Irene Sánchez van ser els primers en completar el circuit. En la categoria per relleus Alex, Alberto i Bienve, del Club Triatló Davima, van ser els primers en travessar la línia de meta amb un crono de 02.13.24.

El Tritour continuarà al Pont de Suert el proper 7 de juliol.