El Vinataus passa a semifinals

Albert Pascual | AMPOSTA

26/03/2019

El Vinataus ha aconseguit passar a les semifinals de la lliga valenciana. L’equip format per jugadors de los Taus d’Amposta i els Barbarians de Vinaròs.

En esta jornada de quarts de final s’enfrontaven al Monastil d’Elda a qui van aplacar per un contundent 26 a 7. El gran jugador del partit va ser Reverter. El dorsal 23 va aconseguir 21 dels 26 punts dels locals. Un assaig de Bejarano va acabar de completar el resultat per al Vinataus.

L’Elda només va anar breument pel davant al marcador quan al minut 25, una transformació d’Alejandro Crespo i un assaig de Miguel Feliu, van sumar els únics set punts de l’equip alacantí.

Ara als Vinataus els hi toca pensar en el viatge fins al sud del País Valencià per disputar les semifinals contra l'Alacant Rugby Club, un rival difícil que també lluitarà pel seu pas a la final.