ROQUETES

El Volei Roquetenc demostra gran nivell a les seves pistes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



C.S | ROQUETES

16/10/2018

El Club Volei Roquetes va celebrar el passat cap de setmana les competicions de tots els equips jugant a casa. Van oferir una jornada emocionant i amb un gran ambient.

El sènior masculí va fer un gran partit. Va aconseguir una treballada i lluitada victòria per 3-1 amb parcials (26-28/25-23/25-22/27-25) enfront del FC Barcelona “B”. L'equip roquetenc ha millorat la seva eficàcia atacant respecte a la jornada anterior. Va demostrar un atac més agressiu i eficaç. Pel que fa a la recepció i defensa, van tornar a fer un partit molt complet i seriós.

El juvenil masculí va acabar amb derrota (0-3) contra un dels conjunts més forts de la lliga. Els nois van estar capaços d'aguantar els parcials en el primer i el tercer set, però els errors van castigar fort en el segon set amb un parcial de (12-25).

El juvenil femení es va emportar la victòria davant el CV Vilafranca Negre per un ajustat 3-2, en un partit on les de Roquetes no van mostrar el seu millor joc.

El cadet femení continua amb la seva millora del joc i aconsegueix superar al CV Vilafranca Negre per un contundent 3-0.

Derrota a casa de l'Infantil Femení per 1-3 davant del CE Claver Negre. Després d'un primer set molt dolent, les roqueteres es van recuperar i van dominar durant el segon set, tot i que no van poder tancar-lo a favor, i es van imposar en el tercer, però la poca eficàcia en recepció va decantar el quart i definitiu set cap a l'equip lleidatà.

La pròxima jornada tots els equips juguen en dissabte fora de casa. L’Infantil Femení jugarà al camp del CE Claver Taronja, el Cadet Femení i Juvenil Femení jugaran al camp del CV Cubelles. El Juvenil Masculí té jornada de descans, i el Sènior Masculí jugarà al camp del CV Barberà “B”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>