BOT

El cinema in-FCTA la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà/Laura Aragonès | BOT

12/08/2018

Dissabte va tenir lloc a Bot la clausura de la segona edició de l’in-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta. Un festival que durant tota la setmana ha anat projectant els seus curts a diferents cinemes del territori. L’actor i director del festival, Ivan Massagué, confirma el creixement del festival i avisa de com són d’importants els cinemes per fer cultura.

Massagué assegura que ja pensen en la programació del següent festival on enguany hi han participat una vintena de curtmetratges relacionats amb la Terra Alta.

El premi al millor curt ha estat per a ‘Dels nervis a la satisfacció’ de Noemí Descarrega mentre que ‘1,2,3 pica paret’ de Carme Martínez s’ha emportat el premi a millor director i segon millor curtmetratge. Premi que ha compartit amb ‘L’espera’. El tercer premi a millor curt ha estat per a ‘Cor Ferit’. El premi a millor actriu ha estat per a Leire Bona per ‘Cor Ferit’ i Miquel Bladé ha rebut el premi a millor actor per ‘Calibre 12’, un curt que també s’ha emportat el premi a millor guió. ‘La partideta’ ha obtingut el premi a millor curtmetratge infantil i premi del públic. Mentre que ‘Tot és per a tots’ de l’Escola Puig Cavaller ha obtingut el premi a millor curt d’escoles.

L’entrega de premis ha comptat amb la presència d’actors i actrius de l’escena catalana com Carlota Olcina, Pau Poch, Albert Baró i Edu Soto.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>