TORTOSA

El circuit de Xest, a prova de Volkswagen


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

06/07/2018

Al circuit de velocitat de Xest, a més de poder gaudir de curses motociclistes o de cotxes, també es pot aprendre a pilotar. El circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, junt amb la marca automobilística Volkswagen, van organitzar la Driving Experience. Una trobada amb Luís Moya, bicampió del món de ral·lis i ara ambaixador de la marca alemanya.

La trobada Race Tour va començar amb proves de conducció per als assistents convidats. Entre ells, va participar una representació de l’empresa Merkamotor Tortosa.

Un màxim de 24 persones van posar-se al volant per viure una experiència off-road per tal de tenir control i domini del vehicle sobre qualsevol superfície.

La finalitat d'aquestes proves és familiaritzar els clients amb la tecnologia dels vehicles 4Motion de Volkswagen, i al mateix temps saber mantenir el control en terrenys no asfaltats gràcies a l'eficiència dels assistents de conducció. Les proves off-road amb rampes de diferents inclinacions, són alguns dels reptes que proposen per descobrir a bord dels tot terreny de Volkswagen.

L'Experience Race Tour va dirigit a qualsevol persona amb carnet de conduir que vulgui provar les novetats de la marca Volkswagen, conèixer amb detall la seva tecnologia, i sobretot, gaudir conduint. Per participar-hi, s'ha d'acudir al concessionari i demanar plaça per viure l'experiència en alguns dels circuits de l'estat.

Totes les proves estan supervisades per pilots professionals, que proporcionen totes les explicacions necessàries per a mantenir i garantir la seguretat durant la conducció.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>