ALCANAR

El comerç d'Alcanar premia la fidelitat dels compradors per Nadal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

13/12/2018

La Federació de Comerç d’Alcanar (FECOAL), amb el suport de l’Ajuntament, ha impulsat una campanya de dinamització sota el títol de “Els reis de la FECOAL”, a la qual s’hi han sumat 49 establiments. El responsable de l’estratègia de la Federació, Eugeni Simó, ha explicat que es vol premiar la fidelitat de les persones que trien el comerç de proximitat. Totes aquelles persones que compren als comerços associats per un import mínim estipulat rebran una butlleta de participació. Com si es tractés d'una carta als Reis, els compradors podran indicar el regal que, si tenen sort, els agradaria que els fes l'associació, a escollir entre diverses opcions.

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha destacat que quest tipus d’iniciatives beneficien tot el municipi, tant els compradors com els venedors.

A principis d’aquest mandat, la FECOAL i l’Ajuntament van dissenyar un full de ruta basat en dos objectius importants: dinamitzar el comerç i revitalitzar la Federació de Comerç. El regidor de Comerç, Jordi Montfort, ha afirmat que aquesta campanya és un bon exemple del compliment dels objectius marcats.

Del 17 de desembre al 6 de gener, cinc photocalls nadalencs en format enrotllable ocuparan diversos carrers del municipi. Els clients podran fer-s’hi fotos amb la seua compra que després hauran de publicar a la pàgina de Facebook de la FECOAL. Les tres imatges que rebran més vots a la xarxa obtindran com a premi una de les tres grans paneres amb productes i serveis dels comerços adherits. També es realitzarà un concurs intern de decoració per omplir els locals de motius nadalencs i es difondrà un vídeo promocional per les xarxes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>