TORTOSA

El documental “Desconnectats” arriba a les pantalles


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/11/2018

Després de quatre anys el documental “Desconnectats” arriba a les pantalles. El proper dijous 29 de novembre, a Amposta, s’estrenarà el film que busca generar un debat al voltant de les infraestructures. El seu director, Toni Royo, ha detallat que el documental explica la vinculació històrica de les Terres de l’Ebre amb els trens, la importància del Corredor del Mediterrani, de les infraestructures com a oportunitat de negoci i del cost social que representa no disposar de bones comunicacions.

“Desconnectats” està produït per la productora ebrenca Filmsnòmades. El seu productor, Santi Valldepérez, ha explicat que el fil argumental és una xerrada amb l’economista Germà Bel a partir de la qual s’introdueixen molts punts de vista que inviten a la reflexió.

El documental ha comptat amb finançament públic i privat. També es va fer una campanya de microfinançament a través de la plataforma Verkami. Royo ha fet una crida als representants polítics a treballar i actuar per un model d’infraestructures que generi oportunitats al territori.

L’estrena del documental serà a les 20 hores als Cinemes Amposta. S’ha previst un segon passi a Sant Carles de la Ràpita per al diumenge 2 de desembre. Serà a les 18:30 hores a l’auditori Sixto Mir.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>