TORTOSA

El femení rapitenc manté el liderat amb el Ginestar a F7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

16/10/2018

El Femení F7 Terres de l’Ebre disputava aquest cap de setmana la segona jornada de competició del calendari 2018-2019.

Va ser un partit disputat entre les jugadores del Tortosa-Ebre i la Rapitenca. Els dos equips van lluitar per crear ocasions de gol en una primera part molt igualada que va acabar amb empat a 1.

Al minut 11 del partit arribava el primer gol de la rapitenca obra d’Ana Moreno. Uns minuts més tard, al 25, Carla Gallardo del Tortosa-Ebre marcava l’empat.

Tan bon punt va començar la segona part, al 46, Judit Forné, jugadora de la rapitenca, va ser l’encarregada de desempatar. Amb aquest gol i últim del partit es deixaria el marcador 1-2.

Les rapitenques van aconseguir el domini de la segona part aguantant el marcador, i amb aquesta, acumula dues victòries de dos partits disputats.

Les noies de la Rapitenca se situen en segona posició a la taula classificatòria, empatades amb el Ginestar. I el Femení Tortosa-Ebre se situa en onzena posició en el seu primer partit de la temporada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>