TORTOSA

El pastisser Christian Escribà inaugurarà la sisena edició de Festast


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

06/02/2019

Festast, la fira alimentària de les Terres de l'Ebre, tornarà a Tortosa del 23 al 25 de març. La fira comptarà amb diversos expositors vinculats amb el món de la restauració, l'hostaleria o la gastronomia. L'encarregat d'inaugurar aquesta sisena edició de Festast, dissabte al matí, serà el reconegut pastisser Christian Escribà, propietari de diversos establiments a Barcelona. El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Emili Lehmann, ha explicat que Escribà té orígens familiars a Tortosa i que als seus aparadors encara ofereix pastissets.

Escribà també oferirà una sessió de showcooking a l'espai de cuina. Un espai per on passaran diferents cuiners, que elaboraran plats en directe amb productes de proximitat. També es potenciarà l'espai de cuina que permet els més menuts de la casa endinsar-se en els fogons, i que la última edició va tindre una molt bona acollida. D’altra banda, Lehmann ha assenyalat que, en els dos últims anys, el sector de la gastronomia ha estat un dels que ha notat una millora de l'economia, especialment per la vinculació directa amb el turisme. És per això que esperen la presència destacada d'expositors en aquesta edició.

L'entrada a la fira seguirà sent gratuïta, i per poder degustar els plats que oferiran els expositors caldrà adquirir uns tiquets de 3 euros que donen accés a dos consumicions. L'horari serà d'11.30 a 22.30 h, dissabte, i fins les 21.30 h, diumenge. L'últim dia de Festast, dilluns 25, serà exclusiu per als professionals del sector. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>