TORTOSA

El ple de Tortosa rebutja canviar el nom de les places d'Espanya i de la Constitució


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

10/04/2018

Tortosa no canviarà, de moment, el nom de la plaça Espanya i de la plaça Constitució, tal i com demanava una moció de la CUP en el ple d’ahir al vespre. Finalment, la moció dels cupaires només va rebre el vot favorable d’Esquerra i de Movem, un suport insuficient davant dels vots contraris del PDeCAT, el PSC i el PP. Els dos socis del govern municipal van votar, per tant, diferent, ja que el PDeCAT va al·legar que la mesura no havia estat consensuada. "Algun dia entendran que no tenim res en contra d'Espanya, la democràcia no és cosa de banderes", va afirmar el portaveu del PDeCAT, Emili Lehmann, tot citant Carles Puigdemont.

En canvi, sí que va tirar endavant l’altra moció política sobre el procés: la que havien presentat conjuntament el PDeCAT i Esquerra per demanar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats. A més d’estos dos grups, també la van votar a favor Movem Tortosa i la CUP. El regidor del PP es va abstenir el PSC va votar-hi en contra.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>