BENICARLÓ

El primer torneig de l’Audi Pàdel Series ja té triomfadors


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BENICARLÓ

05/02/2019

Èxit de participació en el primer torneig del segon Audi Pàdel Series celebrat a Benicarló. El Torneig de la Carxofa ha omplert les instal·lacions de l'Indoor Benicarló de bones partides de pàdel que s'han prolongat durant tot el cap de setmana.

A resguard del fred i el fort vent, desenes d'espectadors han socialitzat en un ambient de germanor, acompanyats per les omnipresents carxofes que han presidit un dels millors tornejos que s'han vist en estes instal·lacions esportives segons ens ha comentat el propietari de l'Indoor Benicarló, Juanjo Melet.

Pel que fa a resultats, els grans guanyadors d'este primer torneig Audi Pàdel Series van ser Nacho Vicente i Carlos Monfort, que es van imposar per 2-6 i 4-6 a la parella formada per Nacho Serena i Jordi Tolosà.

En categoria femenina, el primer premi va ser per a Ari Martí i Noe Ruíz que van guanyar a les germanes Carmen i Mar Melet per 6-0 i 6-2.

Es van repartir fins a tres primers premis més per a la resta de categories, a banda de les finals de consolació. En segona masculina, ajustada final protagonitzada per Juanfran Moya i Andrés Serret que van acabar guanyant a Amado Clotet i Miquel Meseguer per un doble 7-6.

Fins a tres sets van haver de jugar Jordi Jarque i Quim Peñaroya per guanyar a Juanma i Alexis Badenes, finalment per 3-6, 6-2 i 6-4.

En la segona femenina, Èrika Edo i Esther Bedmar van vèncer a Lucía Tejados i Maria campos per un doble 7-5.

L'Audi Pàdel Sèries tornarà en poques setmanes a les pistes indoor de l'I Am Pàdel d'Amposta, serà del 4 al 10 de març.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>