SANT CARLES DE LA RÀPITA

El tall 200 recorda la tragèdia dels Alfacs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

12/07/2018

L'emoció i el record es van apoderar durant el tall 200 de carretera dels veïns de l'AP-7. Esta vegada coincidint amb el 40 aniversari de la tragèdia dels Alfacs, nombrosos veïns es van concentrar en un tall molt especial per recordar a les 215 persones que van faltar aquella tarda de juliol.

Va ser una concentració on les reivindicacions habituals no van ser tan protagonistes. Una litúrgia cívica en record a tota la gent que durant aquells dies van col·laborar en les tasques d'emergència. Bombers, personal sanitari, policia, o els mateixos veïns de la zona i pobles propers.

Sense la presència dels alcaldes d'Alcanar o Sant Carles de la Ràpita. Només Ramon Bel a títol personal i l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, van recordar els fets i reclamar unes vies de comunicació més segures.

També va haver-hi un record per als periodistes que van retratar la tragèdia. Professionals del territori que amb els seus escrits i fotografies van informar a tot el món d'allò que va passar.

I també el propietari del Càmping "Els Alfacs", Mario Gianni, qui agraïa la solidaritat veïnal.

40 anys després, el càmping continua bategant, i és exemple de superació, personal i col·lectiva demostrada aquell estiu del 1978.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>