AMPOSTA

El tricircuit d'Amposta aplega més de 500 participants


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | AMPOSTA

04/07/2018

El tricircuit tornava a les Terres de l'Ebre el passat cap de setmana, en la seva vuitena edició. Vora 500 atletes van acudir a Amposta per competir en una prova esportiva que arribava per primer cop a la capital del Montsià.

El triatló combina tres modalitats: natació, ciclisme i cursa a peu, i va estar repartida en quatre modalitats: Sprint (750m 20km 5km), Olímpic (1.500m 40km 10km), Short (1.000m 45km 10km) i Half (1.900m, 90 km 20km), podent competir tant de forma indivual com per relleus.

Dissabte el Tricircuit d'Amposta es va posar en marxa per celebrar les modalitats Sprint i Olímpic. Al mateix temps es va organitzar un triatló infantil. I el diumenge va ser el torn de les curses Short i Half.

Els esportistes es van concentrar al passeig fluvial, davant del Club Nàutic Amposta des d'on començarien el segment de natació al riu Ebre. El tram ciclista va ser per Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja. I pel que fa a la cursa a peu, es va disputar per diferents carrers d'Amposta.

Enric Joan Tejedor, del Flor de Triatló va ser el primer home a completar la prova en la modalitat Sprint i en la categoria femenina va ser Cristina Batlles, del Fasttriatlon. L'Sprint en relleus el va guanyar l'equip Trirapitenc.

En la modalitat Olímpic individual el primer home classificat va ser Sergi Matas, del TRICBM i en dones, Gemma Díaz, del Prat Triatló 1994. En relleus, va guanyar l'equip Mambokiings, del Club Natació Reus Plom.

Íñigo Sardón, del Yepa! Triatloi Kluba i Eva Pérez del Río, del Transtrialont guanyaven diumenge la modalitat Short i en relleus ho feia l'equip Los Bro. Per últim, la prova més dura, la modalitat Half, la guanyaven Nacho Villarruel, del Rayo Team i Bàrbara Vassilatos i en relleus, l'equip Presos Polítics del BCTEAM.

El Tricircuit continuarà al Pont de Suert el 22 de juliol, i a la tornada de l'estiu a Tossa de Mar el 8 de setembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>