ROQUETES

El volei roquetenc comença la temporada amb bones sensacions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



C.S | ROQUETES

04/10/2018

El Club Voleibol Roquetes començava la temporada el passat cap de setmana desplaçant-se fora per jugar en diferents poblacions de Catalunya.

El sènior masculí va tenir un bon inici de competició. L'equip va demostrar un bon nivell tot i la falta de rodatge. Es va enfrontar a un partit que els va servir per agafar el ritme de competició i finalment van guanyar per 0-3. La jove plantilla roquetera ha iniciat la competició amb una victòria treballada, ajustant dinàmiques d'equip i mostrant un bloc homogeni amb gran capacitat competitiva.

Les juvenils van guanyar per 1-3 en el seu primer partit contra CV Torredembarra. Continuen en la bona dinàmica de la temporada passada. El juvenil masculí, en canvi començarà la temporada aquest cap de setmana.

Les cadets del Club Volei Roquetes van perdre per 3-0 contra el Torredembarra. Van posar un nou sistema de joc en funcionament que treballaran en les properes competicions.

L'infantil femení es va endur la victòria al camp del Cevol a Torredembarra per 1-3. Va ser un partit molt igualat, en què les roqueteres van dominar amb una bona actitud defensiva. Cal destacar la remuntada del tercer set on després d'anar perdent per 5-6 punts durant tot el set van aconseguir donar la volta al marcador i endur-se el set.

La setmana vinent el sènior masculí anirà al camp del Club INEF Lleida, el juvenil masculí jugarà contra el CV Monjos Pansalud. El cadet i juvenil femení tindran jornada de descans. I l'infantil femení es desplaçarà a Salou al camp de l'E.I.C Sport Club.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>