AMPOSTA

Els Bombers de l'Ebre fan pràctiques d'emergències aquàtiques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

10/05/2018

Si durant aquests dies veuen a desenes de bombers al canal d'Amposta, no s'espanten. Es tracta d'uns cursos que els Bombers de la Generalitat estan duent a terme per acostumar al cos destacat als parcs de les Terres de l'Ebre als nous materials de salvament aquàtic.

Amb aquesta activitat, els bombers dels parcs de l'Ametlla de Mar, Móra d'Ebre, Tortosa i Amposta es posen al dia dels protocols d'actuació en la primera resposta a una emergència aquàtica.

En paraules del Caporal de la Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre, Juanjo Salvadó, fer-ho a Amposta es deu a la facilitat per poder practicar en diferents entorns com les aigües aparentment tranquil·les del riu, i les braves al canal.

Malgrat que durant tot l'any s'han de realitzar feines d'emergència d'aquestes característiques, el gros de les accions se centren durant els mesos d'estiu. Persones que s'ofeguen o han de ser rescatades a la mar a més de caigudes al riu o als canals de reg.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>