TIVISSA

Els Bombers donen per extingit l’incendi forestal de Tivissa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | TIVISSA

26/07/2018

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit poc abans de les set d'aquest matí l'incendi forestal de Tivissa (Ribera d'Ebre), que ha cremat 4,25 hectàrees de pi banc i matoll de l'Espai d'Interès Natural de la Serra de Tivissa-Vandellòs-Llaberia-Colldejou. L'incendi va començar poc després d'un quart de dues del migdia al costat de la C-44 i va quedar controlat al voltant de les sis de la tarda. Al vespre, els bombers van fer tasques de revisió i dotze dotacions van remullar la zona. Durant aquesta nit i fins que el foc s'ha donat per extingit, dues dotacions s'han quedat fent tasques de retén a la zona. En les tasques d'extinció, hi han arribat a treballar 32 dotacions terrestres i deu dotacions aèries.

Els Agents Rurals han explicat que no descarten cap hipòtesi sobre l’origen del foc, però que es treballa en una possible negligència humana.

L’incendi va obligar a tallar la C-44 en els dos sentits de la marxa entre els quilometres 3,5 i 17, fins les set de la tarda, quan ja ha quedat reoberta segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Just a la mateixa hora que s’iniciava el foc de Tivissa, dos incendis petits s’han succeït a Amposta.

En els dos incendis d’Amposta el foc ja està extingit i hi han treballat tres dotacions de Bombers.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>