DELTEBRE

Els Premis Deltebre mostren el talent del territori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

27/01/2019

El nou Centre Fluvial del Delta va acollir dissabte la segona edició dels Premis Deltebre. Més de 350 persones van assistir a l’entrega d’uns guardons que tenen la finalitat de premiar a totes aquelles persones, entitats o empreses que durant l’any 2018 han impulsat la imatge del municipi. L’alcalde, Lluís Soler, ha agraït als 35 nominats l’esforç per fer el Deltebre del futur.

Els veïns i veïnes de Deltebre han decidit que la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) fos el guanyador de la categoria del premi Delta de l’Ebre, amb un 46,6% dels vots. Josep Franch, membre de la plataforma, va recollir el guardó i va mostrar-se convençut que si algun dia hi torna haver una amenaça pel riu s’hi sumaran tots.

El premi Especial va ser per al grup de voluntaris de les Carrosses de la Cavalcada que fa més de 15 anys que s’encarreguen de confeccionar-les. D’altra banda, el premi d’Acció Empresarial va ser per a Babyclon, fundada per Cristina Iglesias, una empresa que fabrica bebès hiperrealistes de silicona amb vendes a tots els continents. El premi a la Trajectòria Exterior va ser per a Eva Franch Gilabert, arquitecta, investigadora i conferenciant internacional. Mentre que el premi Acció Cívica va ser per a DeltaRescat, una entitat que es dedica a la recollida, cura i recerca d’adoptants per als animals abandonats. La Colla Sardanista i Jotes de Deltebre es va endur el premi Cultura per la seua tasca en la recuperació de la jota local. Mentre que la Festa de Fi d’Any de Jesús i Maria es va endur el premi a l’Acte Destacat de l’Any. El premi Teixit Associatiu va ser per a la Societat Musical Espiga d’Or pel desenvolupament en la música al municipi. Mentre que el premi Jove va ser per a Meritxell Rull Castells, voluntària de diversos projectes solidaris a l’Índia, Bolívia o Guinea Equatorial. L’strongman Joan Ferrer Casanova, que participa a competicions nacionals de força, es va endur el premi Esportiu. D’altra banda, el premi a l’Enfocament Turístic va ser per a l’empresa de la revista Tot Parc, que amb 134 edicions ha fet una gran divulgació dels valors naturals, culturals, històrics i turístics del Delta. Per últim, el premi Gastronomia va ser per a Casa Nicanor, fundada el 1959 i que ha ofert al llarg de quatre generacions un servei professional de bar i restauració.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>