AMPOSTA

Els Reis Mags omplen d’il·lusió les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

07/01/2019

La il·lusió es veia reflectida a les cares de milers de xiquets d'arreu de les Terres de l'Ebre. Per mar, pel riu, en múltiples mitjans de transports Ses Majestats els Reis d'Orient tornaven a arribar, un any més, als carrers dels pobles i ciutats. A la Ràpita ho feien al port pesquer de la ciutat marinera acompanyat d'un llarg seguici de patges. A Tortosa, la rebuda va ser a l'Ajuntament on Melcior es va dirigir a la canalla tot recordant-los el lloc tan bonic i especial on viuen.

Melcior, va seguir parlant sobre la importància de conservar el medi ambient, i com no, ser bons xiquets. I és que si no et portes bé tindràs carbó. Amb tot, els xiquets entrevistats per a esta notícia, tots afirmen haver-se portat molt bé durant l'any, per això demanen totes estes coses...

També hi ha moment per a desitjos dels quals esperem gaudir tots...

Les cavalcades de Reis amb el temps evolucionen, i mentre a uns pobles són tradicionals, a Amposta i Tortosa els personatges de pel·lícules com Mary Poppins i el Rei Lleó han sigut les protagonistes, amb tots els participants disfressats d'època Victoriana amb els característics paraigües, o els animals de la famosa pel·lícula de Disney amb els ritmes africans.

Però el moment més màgic, com sempre, les carrosses més esperades, les de Melcior, Gaspar i Baltasar. Entre els més menuts, varietat d'opinions sobre quin és el seu preferit.

Esperem que tots els xiquets i xiquetes siguen molt bons durant este 2019 per tornar a viure uns reis màgics quan tornen d'aquí a un any!



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>