L'AMPOLLA

Els càmpings del Camp i l’Ebre posen en valor la seva evolució en 40 anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'AMPOLLA

09/05/2019

El sector campista ha documentat la seva transformació en el llibre “40 anys de l’Associació i Més de 50 anys de càmping”, editat per Càmpings Tarragona Unique Camping Destinations, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. El president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Joan Antón, ha afirmat que s’han volgut recollir els testimonis d’aquells que van ser pioners al territori i detallar l’evolució del sector campista.

El llibre també vol reflectir el moment “dolç” el sector, on el càmping ha guanyat prestigi, especialment a nivell internacional. De fet, Antón ha destacat que el turisme estranger sempre ha estat un dels més nombrosos als càmpings del Camp i l’Ebre.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha afirmat que el Patronat de Turisme sempre ha estat al costat del sector campista.

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre representa 57 càmpings presents al conjunt de la demarcació del Camp i l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>