TORTOSA

Els docents de l’Ebre reclamen una educació en pau i llibertat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

24/05/2018

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa de les Terres de l'Ebre, la FAPAC i diferents sindicats educatius van concentrar-se aquest dimecres per demanar una educació en pau i llibertat.

Aquests docents van llegir un manifest on han donat suport a als professors de Sant Andreu de la Barca acusats d'humiliar fills de guàrdies civils, i a altres professors "amenaçats pel delegat del Govern, Enric Millo".

Tanmateix, aquest col·lectiu denuncia la instrumentalització política i l'ús partidista de l'escola per part del Ministeri d'Educació, i les acusacions d'adoctrinament a les escoles catalanes.

Els professors de la MUCE i sindicats educatius també posen el dit a l'ull sobre algunes informacions de mitjans de comunicació que consideren inadequades sobre l'educació catalana. Els docents també reivindiquen el respecte a la llibertat de càtedra, rebutgen la judicialització de l'educació i demanen poder centrar-se en els problemes reals de l'escola. Per tot això, les dotze entitats signants, demanen una resposta unitària contra la campanya que diuen s'ha engegat en contra seua.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>