TORTOSA

Els ebrencs surten al carrer contra la repressió i per la llibertat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

24/03/2018

La tarda de divendres es confirmava l'empresonament de cinc polítics més: Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Dolors Bassa i la xertolina Carme Forcadell. La crida a la mobilització ciutadana era immediata. Places i ajuntaments de l'Ebre s'omplien de gent per denunciar la repressió de l'estat espanyol i per demanar la llibertat dels presos. A Tortosa, els ciutadans, visiblement afectats, es van concentrar davant dels jutjats on van llegir un manifest contra la repressió. La diputada al Parlament, Mònica Sales, va fer una crida a la unitat i a la perseverança.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va demanar diàleg i va qualificar d'injustícia l'empresonament d'idees. Roigé també demanava fermesa per fer front a la situació actual.

Els representats d'Òmnium Cultural i de l'ANC manifestaven que sortir al carrer és la forma de demostrar que no és un moviment dels líders polítics sinó del poble.

La manifestació va avançar per diferents carrers de Tortosa al crit de 'presos polítics llibertat' o 'és dictadura no és democràcia'.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>