DELTEBRE

Els ecologistes demanen solucions a la regressió del Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

03/02/2019

Són membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) i de SEO Birdlife. Representen amb fileres de banderes el retrocés físic que sofreix el Delta de l’Ebre cada any, una mitjana d’entre cinc i deu metres. Denuncien així la regressió i demanen a l’administració que prengui mesures per buscar una solució a llarg termini.

Asseguren que la regressió del Delta és a causa de l’onatge i, sobretot, per la retenció dels sediments als embassaments. Avisen que hi ha punts crítics com la platja de la Marquesa, on ens trobem ara mateix, o la desembocadura de l’Illa de Buda que retrocedeix uns disset metres cada any. Per a obtenir una solució proposen diàleg i consens entre diversos sectors i que siguin els experts els que ho lideren.

Preguntats sobre la visita que la ministra de Transición Ecológica, Teresa Ribera, farà al Delta de l’Ebre aquest dilluns asseguren que voldrien transmetre-li el problema sobre els cabals ecològics insuficients, que es revisi el pla de conca i que s’habilitin les partides necessàries per fer front als treballs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>