Els errors condemnen el Cantaires a una nova derrota

Albert Pascual | TORTOSA

18/12/2018

CB Cantaires 73 – 81 Club Maristes

El Cantaires perd un partit que amb una mica més hauria guanyat per les males decisions dels últims minuts. Els Maristes van aprofitar les errades i gràcies als tirs lliures van acabar guanyant per 73-81.

El partit va estar marcat pel debut del base canadenc Adrian Mike. Els homes d’Abdelhakim Prat van començar igualats, tot i el bon inici de l’equip badaloní. Així, els Cantaires, liderats per David King, no van deixar distanciar-se als Maristes i tancant el primer parcial 13-14.

Durant el segon quart, domini exterior de l’equip visitant, amb cistelles des de la línia de tres punts i 10 lliures encertats. Els tortosins, tot i l'encert en la línia de tres no van frenar l’espiral anotadora dels Maristes que van agafar una avantatge de 10 punts.

En tornar del descans, guió similar amb lleuger avantatge per als visitants. Ja en el darrer quart, el Cantaires va oferir el seu millor joc de la mà d’un inspirat Pepe Hernández que va dur als tortosins a fer un parcial de 16-0 i empatar el partit a falta d’un minut i mig.

Una mala decisió ofensiva de l’equip local va desencadenar una sèrie d’errors que els Maristes van saber aprofitar per acabar per emportar-se el partit 73-81.